ZF 24

VIDEO ZF Live. Tudor Pop şi-a lansat un brand de fashion online pentru bărbaţi în care a investit 45.000 de euro

Autor: Greta Bogdan

26.07.2015, 12:05 416
Antreprenorul Tudor Pop şi-a lansat în mediul online un brand de fashion pentru bărbaţi prin care a dorit să îşi promoveze numele şi să aducă pe piaţă o gamă de accesorii masculine, precum butoni de că­maşă cu design ro­mânesc,  şo­se­te din fibră de bambus, dar şi „whiskey stones“ – cuburi din granit care funcţio­nează la fel ca gheaţa, exceptând topirea, ceea ce păstrează temeperatura optimă a băuturii alcolice fără să-i altereze aroma.
 
„Acest business îşi propune să dezvolte accesorii de fashion bărbătesc, astfel încât să promoveze modele cu design românesc. Mi se pare că valorile româneşti nu sunt suficient folosite, iar cultura noastră nu este promovată în rândul tinerilor şi al oamenilor de business din România“, a spus Tudor Pop la ZF Live.
 
Designul butonilor pentru cămaşă este inspirat din cultura Cucuteni sau înfăţişează modele locale precum capul de bour, prezent pe stema Moldovei şi sunt create din argint masiv. Accesoriile sunt executate în China şi importate apoi în România pentru a fi vândute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO