ZF 24

ZF 15 minute cu un antreprenor. Horaţiu Vasilescu, CEO al Teilor: Scenariile noastre acoperă toate situaţiile, dar în continuare vrem să terminăm anul peste nivelul din 2019

ZF 15 minute cu un antreprenor. Horaţiu Vasilescu, CEO al Teilor: Scenariile noastre acoperă toate situaţiile, dar în continuare vrem să terminăm anul peste nivelul din 2019

Horaţiu Vasilescu, director executiv, Teilor: Suntem optimişti că lucrurile îşi vor reveni, dar suntem conştienţi că nu vor mai fi niciodată la fel. Cu toţii trebuie să ne aşezăm la masă şi să discutăm despre viitor. În business trebuie să te uiţi în cifre foarte-foarte atent.

Autor: Cristina Roşca

29.05.2020, 17:15 131

♦ Lanţul de bijuterii fondat de antreprenorul Florin Enache acum circa două decenii are în prezent peste 50 de magazine dintre care unul la Sofia, în Bulgaria, şi un altul în Varşovia, capitala Poloniei ♦ Compania va merge mai departe cu investiţiile în acest an şi va mai deschide alte noi unităţi în România, fiind posibil şi un al doilea magazin în Bulgaria, la Sofia ♦ În ceea ce priveşte cifra de afaceri, Teilor şi-a bugetat să termine 2020 peste nivelul de anul trecut, de 160 milioane de lei.

„Cea mai mare problemă a acestei situaţii este impredictibilitatea. Dacă o criză economică normală are o cădere relativ lentă şi ai o perioadă de timp în care poţi să reajustezi cu regularitate anumite cheltuieli, actuala criză ne-a găsit pe toţi descoperiţi. Nu ştim ce va fi“, spune Horaţiu Vasilescu, director executiv al lanţului de bijuterii Teilor. El adaugă că grupul are scenarii de toate felurile. Unele includ scăderi foarte abrupte în ultima parte a anului.

„Luăm în calcul că ar putea fi al doilea val. Tocmai de-asta am făcut scenarii“, a spus el în cadrul emisiunii ZF 15 minute cu un antreprenor.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO