ZF 24

ZF Live Albert Davidoglu, CEO, Macromex. „Producem 45.000 de tone de produse la fabrica de panificaţie congelată La Lorraine din Câmpia Turzii. Circa 80% din producţie merge în retail“

Autor: Mădălina Dediu Panaete

28.01.2020, 16:00 2439

Macromex, distribuitor de produse alimentare deţinut de Dan Minulescu, şi grupul belgian La Lorraine au investit recent peste 12 mil. euro în extinderea fabricii de panificaţie şi patiserie precoaptă congelată de la Câmpia Turzii.

Albert Davidoglu, CEO al distribuitorului de produse alimentare Macromex, spu­ne că pe piaţa de bake-off (produse de panificaţie şi patiserie precoapte) se remarcă o creştere a produselor cu valoare adăugată precum pâinile cu maia sau cu seminţe.

„Zona de bake-off creşte. În România, piaţa este estimată la 70.000 de tone anual. Macromex şi La Lorraine (grup belgian - n.red.) au la Câmpia Turzii una dintre cele mai mari fabrici de profil, unde realizăm 45.000 de tone de produse anual. Aproxi­ma­tiv 80% din producţie merge în retail, atât în toate marile lanţuri internaţionale de magazine, cât şi în unităţi din comerţul tradiţional“, a spus Albert Davidoglu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO