ZF 24

ZFCorporate/HR Insider. Cum vor arăta bugetele de HR în 2014?

ZFCorporate/HR Insider. Cum vor arăta bugetele de HR în...

Autor: Adelina Mihai

29.09.2013, 18:40 167

ZFCorporate, platforma online de ştiri de business a ZF, organizează miercuri, 2 octombrie 2013, cea de-a şasea ediţie a dezbaterilor HR Insider, destinată specialiştilor din domeniul resurselor umane.

Discuţiile din această ediţie se vor axa pe marginea celui mai discutat subiect în şedinţele de management din lunile septembrie şi octombrie: bugetul pe anul viitor. Cum vor arăta bugetele de HR în 2014, dacă va creşte suma alocată programelor de training, câte noi recrutări vor face companiile, cu cât vor creşte salariile angajaţilor, dar şi care este bugetul alocat ser­viciilor de consultanţă sau coaching anul viitor sunt doar câteva dintre în­trebările la care vor răspunde directorii de resurse umane şi şefii de companii care vor participa la eveniment.

ZF Corporate/ HR Insider este un eveniment prin care periodic se organizează întâlniri cu experţi în domeniul HR pentru a discuta pe marginea celor mai importante teme din acest sector.

Cele mai importante declaraţii şi înregistrarea video a dezbaterilor din primele cinci ediţii se regăsesc în secţiunea Profesii de pe ZFCorporate, la adresa: http://www.zfcorporate.ro/ profesii/hr-insider-11222061.

Printre invitaţii ediţiilor ante­rioare s-au aflat executivi precum Ioana Marcu (HR director, Orange), Ama­lia Iancu (HR director, Farmexim), Sorin Faur (HR director, BDO Balkans), Florin Tătaru (HR director, Enel), Grigoriada Stroe (HR director, Ubisoft), Oana Ciornei (managing director, Amrop), Va­lentin Tomşa (director general al SAP), Horaţiu Cocheci (senior manager, PwC România), Andrei Goşu (di­rector general, Ascendis), Sorina Donisa (country manager, APT), Vladimir Sterescu (country manager, CGS) sau Andrei Pitiş (cofondator al TechMind).

Care au fost temele dezbaterilor HR Insider la primele cinci ediţii:

  • Martie: Care sunt lucrurile bune pe care le aduce 2013 angajaţilor din companii?
  • Mai: Ce trebuie să facă România pentru ca angajaţii să câştige câte 1.500 – 2.000 de euro pe lună?
  • Iunie: Tinerii spun adio jobului pentru o viaţă în aceeaşi companie. Poţi ajunge un top performer într-un domeniu dacă îţi schimbi des locul de muncă?
  • Iulie: Care vor fi cel mai bine plătite meserii? Ce trebuie să faci ca să te angajezi în industriile care îşi plătesc cel mai bine angajaţii?
  • Septembrie: Bilanţul pieţei muncii la doi ani de la modificarea Codului muncii. Cum au influenţat schimbările legislaţiei activitatea HR-ului şi ce ar mai putea fi îmbunătăţit?

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.09.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO