ZF Live

Video ZF Live. Cătălin Niţu, go4it: Samsung încearcă să acopere cu noul Galaxy A5 segmentul mid-range al gamei sale de produse

25.02.2015, 14:24 196

Samsung încearcă să acopere cu noul Galaxy A5 segmentul mid-range al gamei sale de produse. Designul este punctul forte al acestui model, care adoptă o nouă soluţie constructivă. Compania a renunţat la plastic în favoarea aluminiului, care acoperă marginile şi spatele dispozitivului, a declarat la ZF Live Cătălin Niţu, redactor go4it.

Specificaţiile tehnice includ un procesor quad-core Snapdragon 410, 2 GB de memorie RAM şi 16 GB spaţiu intern de stocare şi sunt de ajuns pentru a oferi o experienţă de utilizare plăcută. De asemenea, cele două camere foto de 13, respectiv 5 megapixeli satisfac nevoile celor mai puţin pretenţioşi. În cele din urmă, display-ul Super AMOLED de 5" afişează culori plăcute, însă densitatea pixelilor este scăzută. Acest fapt este o consecinţă a rezoluţiei de 1280 x 720 pixeli, cât a utilizării unei matrice pen-tile pentru realizarea panoului.

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO