ZF Live

​VIDEO ZF Live: Doi teologi au lansat o aplicaţie prin care se pot “scrijeli digital” mesaje "în aer"

Autor: Greta Bogdan

20.07.2015, 16:51 1312

Dragoş Margu şi Cătălin Neda, doi tineri antreprenori, au lansat  aplicaţia Air Sticky, prin care orice utilizator poate bloca în spaţiu şi timp un mesaj, de oriunde în lume.

Aplicaţia foloseşte localizarea prin GPS şi odată ce obţine coordonatele utilizatorului, îi permite acestuia să scrie mesajul său care poate fi citit de oricine va trece prin acel loc, cu condiţia de a fi în raza sa de 500 metri.

Cei interesaţi să lase astfel de mesaje sunt cei care doresc să lase o amintire, în principiu: <<Aici m-am căsătorit>>, <<Aici mi-am întâlnit prietena!>>. E un fel de <<scrijelire digitală>>. Tehnic vorbind, mesajele sunt blocate într-un server pe un termen nelimitat”, a spus Dragoş Margu la ZF Live.

Aplicaţia limitează formularea unui titlu şi al unui text la 45, respectiv 140 de caractere. Aplicaţia este anonimă, însă dacă vrei, te poţi semna. Poţi adăuga o parolă, iar apoi să postezi mesajul”, a mai spus Dragoş Margu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO