ZF Live

ZF Live. Daniel Metz, Chairman of the Board of Directors, NTT DATA România: „Sunt foarte multe proiecte în zona de IT. Dacă în timpul pandemiei aveam peste 20 de poziţii deschise, acum avem peste 300“

Autor: Alexandra Cepăreanu

20.05.2022, 19:00 328

Furnizorul de servicii şi soluţii software are în România şi Serbia aproximativ 2.000 de angajaţi.

Digitalizarea accelerată care a crescut volumul de proiecte de transformare digitală atât la nivelul României, cât şi la nivel global, a creat o mare provocare pentru jucătorii de profil, care nu găsesc destulă forţă de muncă pe piaţă pentru a onora toate proiectele, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Daniel Metz, Chairman of the Board of Directors în cadrul NTT DATA România, furnizor de servicii şi soluţii software.

„În zona de IT există un tsunami de proiecte. Şi problema e că nu putem să livrăm pentru că nu avem oameni. Din discuţiile pe care le-am purtat cu alţi antreprenori din alte industrii, toată lumea, în momentul de faţă, se plânge de faptul că nu are oameni şi că dacă ar avea oameni mai mulţi ar putea face business mai mult”, a spus Daniel Metz.

El a adăugat că, în prezent, NTT Data România are deschise peste 300 de poziţii. De asemenea, furnizorul de servicii şi soluţii software are în România şi Serbia aproximativ 2.000 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO