ZF Live

ZF Live. Mugur Tolici, director de resurse umane, Banca Naţională a României: BNR are 100 de posturi disponibile în aproape toate zonele de activitate ale băncii. Nu întotdeauna găsim candidaţi bine pregătiţi şi nu întotdeauna se înscriu la aceste concursuri. Munca de acasă va deveni un beneficiu. 50% dintre angajaţii BNR s-au întors la birou

Autor: Iulia Apostoiu

31.07.2021, 13:20 881

Jumătate dintre cei circa 2.000 de angajaţi ai Băncii Naţionale s-au întors la birou din telemuncă, iar pe viitor banca va lua o nouă decizie privind ponderea angajaţilor care vor mai rămâne în regim de muncă de la distanţă.

„Cel puţin 50% dintre salariaţi trebuie să fie la birou. În funcţie şi de cum va evolua situaţia numărului de noi infectări, în perioada următoare conducerea executivă va lua o decizie cu privire la procentul de angajaţi care se vor întoarce la birou din luna septembrie. Am văzut în anunţurile de angajare ale unor companii că munca de acasă este trecută la capitolul beneficii, iar aceasta cred că va fi tendinţa în viitor“, a spus Mugur Tolici, director de resurse umane la Banca Naţională a României, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

În prezent, vârsta medie a angajaţilor BNR este de 47 de ani, în uşoară scădere faţă de anul anterior.

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO