ZF Live

ZF Live. Răzvan Gălăţan, expert, director operaţional la Goodwill Consulting România: Antreprenorii au la dispoziţie 2 miliarde de euro din fonduri europene în 2022. Pe programul care vine să înlocuiască Măsura 3 avem undeva la 360 mil. euro, apoi, pe digitalizare mai avem 320 mil. euro

ZF Live. Răzvan Gălăţan, expert, director...

Autor: Alexandra Matei

07.01.2022, 19:45 849

♦ În trimestrele II şi III din acest an este aşteptată semnarea programelor operaţionale pentru perioada 2021-2027 ♦ Sunt aşteptate, de asemenea, lansări pentru investiţii în echipamente sau lucrări de construcţii în mediul urban, dar şi lansări pe partea de eficienţă energetică şi lansări din bugetul naţional.

Răzvan Gălăţan, expert şi director operaţional al fir­mei de consul­tanţă Good­will Con­sul­ting Ro­mâ­­nia, sus­ţine că anul 2022 va fi anul de start al programului de finan­ţare pentru perioada 2021-2027, iar pentru com­paniile româneşti este alocat, în total, un buget care se apropie de 2 mld. euro.

Banii care vor reveni antreprenorilor români sunt cumulaţi şi vin din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), din fonduri structurale şi din iniţiativa React-EU. Mai mult, în joc sunt programe care vor susţine investiţii pentru modernizarea spaţiului de lucru, digitalizare sau instalarea de panouri fotovoltaice pentru firme.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO