ZF Live

ZF Live Special. Top 1.000 cele mai mari companii din România. Alexandru Reff, country managing partner Deloitte România şi Moldova: Companiile antreprenoriale româneşti încep să capete putere. Mediul antreprenorial s-a consolidat într-un mod susţinut. Vorbim de o transformare profundă a ADN-ului acestor companii

Autor: Alexandra Matei

16.03.2023, 09:00 3262

În 2021, pentru prima dată, businessul românesc are 30 de companii create de antreprenori care au atins pragul de cel puţin 1 mld. lei vânzări, arată datele din Top 1.000 cele mai mari companii din România, catalog realizat de ZF în parteneriat cu Deloitte. 

Alexandru Reff, country managing partner Deloitte România, spune că mediul antreprenorial românesc s-a consolidat în ultimii ani într-un mod susţinut, iar limitările de care se loveau companiile româneşti acum câţiva ani nu mai sunt la fel de evidente azi.

Companiile antreprenoriale româneşti încep să capete putere şi, după cum spune acesta, are loc o transformare profundă a ADN-ului lor.

„Mediul antreprenorial românesc s-a consolidat într-un mod susţinut şi foarte multe limitări pe care le comentam acum câţiva ani nu mai sunt deloc evidente azi. Vorbim de o consolidare remarcabilă nu doar a capitalului, ci şi a capacităţii manageriale şi de execuţie a acestor companii şi de o creştere a ambiţiei care le animă. Este o dinamică foarte pozitivă de care trebuie să ne bucurăm. Vorbim de o transformare profundă a ADN-ului acestor companii”, a spus Alexandru Reff, country managing partner Deloitte România, la emisiunea online de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO