ZF News

Coca-Cola HBC România caută şapte viitori manageri

Coca-Cola HBC România caută şapte viitori manageri

Autor: Mădălina Dediu Panaete

24.02.2015, 17:05 2533

Coca-Cola HBC România, liderul pieţei de băuturi răcoritoare cu afaceri de 410 mil. euro, a lansat cea de-a patra ediţie a programului de Management Trainee Destination: Management”, adresat studenţilor în ultimul an de studii, masteranzilor şi absolvenţilor de studii superioare. Anul acesta compania oferă şapte posturi, disponibile în patru departamente în Ploieşti, unde deţine o fabrică, şi Bucureşti.

În urma unui proces de selecţie vor fi aleşi şapte trainee care vor lucra în departamentele: financiar, producţie, planificare şi comercial. Astfel, compania are un post în departamentul financiar în Bucureşti, două posturi în departamentul de producţie în Ploieşti, un post în planificare în Capitală şi trei posturi în departamentul comercial (field sales şi marketing) în Bucureşti.

Selecţia va include şi şcoala de Business Coca-Cola HBC România, care va avea loc în luna mai şi la care vor participa cei mai buni 21 de candidaţi, aleşi în etapele anterioare.

 În cadrul şcolii de Business, timp de o săptămână, tinerii vor participa la un program intens de cunoaştere a companiei şi vor avea oportunitatea de a interacţiona cu managerii din cadrul companiei.

Programul de Management Trainee are o durată de doi ani, timp în care aceştia vor parcurge un proces intens de dezvoltare profesională şi personală, care îi va pregăti pentru un viitor rol în cadrul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO