ZF News

(P) ProCredit Bank a inaugurat primele locaţii cu zone de banking deschise 24 de ore

Autor: Publicitate

10.09.2015, 15:25 2356

 

ProCredit Bank a deschis primele sale locaţii ce incorporează un nou concept denumit „Zona 24/7”. Acestea sunt deschise timp de 24 de ore, şapte zile pe săptămână, şi prezintă clienţilor posibilitatea de a îşi desfăşura operaţiunile bancare în orice moment al zilei, prin utilizarea aparatelor instalate.

"În ziua de astăzi, societatea în care trăim se bazează pe mobilitate şi eficienţă, fiind conştienţi că timpul este important pentru fiecare dintre noi. Astfel, am implementat un nou concept pentru a putea oferi clienţilor noştri servicii bancare timp de 24 de ore pe zi şi pentru a sprijini astfel dezvoltarea activităţii acestora. În plus, ne propunem să oferim servicii de înaltă calitate, iar prin dezvoltarea acestui concept care transferă o parte din activităţile operaţionale către aparatele din Zona 24/7, ne îndreptăm spre a avea sucursale în care personalul băncii să fie orientat mai mult spre consiliere şi mai puţin spre partea operaţională." , a declarat Mariyana Petkova, Director General Adjunct al ProCredit Bank România.

În cadrul acestei zone de banking, aparatele instalate oferă clienţilor o gamă variată de operaţiuni: de la retragere şi depunere de numerar, la acces către platforma de internet banking şi posibilitate de contactare a serviciului call center, opţiuni disponibile pentru clienţii băncii, atât persoane juridice, cât şi persoane fizice. Acest proces de automatizare va permite personalului băncii să se concentreze asupra activităţii de consultanţă profesionistă, asigurând, în acelaşi timp, prezenţa unei game variate de servicii financiare pentru clienţi.

Noul concept implementat menţine standardul de calitate impus de către ProCredit Bank de 13 ani, singura bancă din România cu acţionariat 100% german având sprijinul companiei mamă, ProCredit Holding, încă de la începutul activităţii.

ProCredit Bank va continua să implementeze gradual, la nivelul tuturor locaţiilor sale, noul concept , pentru a extinde aceste facilităţi către un număr mai mare de clienţi. La momentul actual, opt agenţii şi sucursale ProCredit Bank incorporează „Zona 24/7”, în Bucureşti, Timişoara şi Constanţa. Rezultatele financiare pozitive ale băncii din ultimii patru ani, care s-au transpus într-o creştere constantă a portofoliului de clienţi, reprezintă o confirmare a faptului că serviciile bancare responsabile pe care ProCredit Bank le furnizează sunt apreciate de către aceştia. Astfel, implementarea noului concept de “Zona 24/7” a reprezentat un pas logic către extinderea facilităţilor pe care banca le oferă clienţilor săi.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO