ZF România 100 de ani de business

Businessurile antreprenoriale din Alba, principalii protagonişti ai tranzacţiilor în ultimii ani

Businessurile antreprenoriale din Alba, principalii...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

25.10.2018, 17:35 226

Albalact, Supremia Grup, Alpin 57 Lux, Pehart Tec şi Elit Cugir sunt patru dintre cele mai mari afaceri puse pe picioare de antreprenori români care au fost preluate integral sau parţial de giganţi de la  nivel mondial. Ultimul care a făcut exitul este Dorin Mateiu, antre­pre­norul care a clădit unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de carne, Elit Cugir. Antre­prenorul român a vândut businessul către Smithfield, cel mai mare grup din industria cărnii de la nivel mondial, dar şi de pe plan local. 

Ziarul Financiar a început o serie de articole despre businessurile din cele mai importante judeţe, businessuri pe care le va analiza şi în cadrul seriei de conferinţe „Ro­mâ­nia 100 de ani de business“. Pe 31 octombrie, la Alba Iulia, ZF va organiza a cincea conferinţă din şirul de evenimente organizate cu sprijinul Băncii Transil­vania şi al companiei de consultanţă EY. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO