ZF Transilvania

1.100 de joburi disponibile la un târg de cariere desfăşurat la Cluj

1.100 de joburi disponibile la un târg de cariere...

Autor: Laurentiu Cotu

11.05.2015, 17:30 576

Târgul de cariere, organizat în perioada 12-15 mai la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, adună 65 de companii din domeniile auto şi automotive, finanţe-bănci, retail, framaceutic şi medical, logistică şi transport şi IT, care oferă în total aproximativ 1.100 de locuri de muncă. La târgul de cariere de la Cluj (în 12-13 mai cel general, iar în 14-15 mai cel dedicat IT-ului) sunt aşteptaţi să participe circa 7.500 de candidaţi.

’’Este o primăvară bună pentru clujeni din punct de vedere al oportunităţilor profesionale. Sunt 35 de angajatori înregistraţi la târgul de cariere global şi alţi 30 la cel de IT, oferta de joburi şi internship-uri fiind foarte variată’’ a spus Louisa Olar, manager evenimente Târgul de Cariere.

Printre angajatorii importanţi de la târg se numără companiile Steelcase, Accenture, Accesa, Bombardier, Bosch, E.ON România, EXL Service, Garmin, Genpact, Endava, Fujikura, Idea Studios, ISDC, Office Depot, Siemens, Sykes, Terapia sau Thomsons Online Benefits. Pe lângă acestea, vor participa şi companii din afara Clujului, precum Unicredit Business Integrated Services din Bucureşti, Continental Automotive Systems din Sibiu, Univeral Alloy Corporation din Baia Mare, Nexia Consulting din Oradea, Flextronics din Timişoara, Leoni din Bistriţa, Kastamonu din Reghin sau eVision Industry Software din Haga, Olanda.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO