ZF Transilvania

Aeroportul din Arad a accesat fonduri europene de 4 mil. euro pentru dotarea cu sisteme de securitate şi siguranţă

Aeroportul din Arad a accesat fonduri europene de 4 mil....

Autor: Laurentiu Cotu

04.05.2022, 17:38 89

Aeroportul Internaţional Arad, subordonat Consiliului Judeţean Arad, a câştigat un proiect european de 20,7 mil. lei (aproximativ 4 mil. euro) pentru dezvoltarea sistemelor de securitate şi de siguranţă necesare. Proiectul ’’Conformare Aeroport Arad la cerinţele operaţionale de infrastructură, siguranţă şi securitate aeroportuare, activităţi non-economice, în vederea asigurării aeroportului cu dotări de siguranţă şi securitate’’, nu implică realizarea de construcţii, conform unui comunicat de presă al Consiliul Judeţean Arad.

’’Ceea ce e mai important, proiectul asigură toate standardele necesare pentru ca aeroportul să fie operaţional, privind elementele de securitate şi siguranţă - dotări cu aparatură de control, respectiv asigurarea tuturor condiţiilor de siguranţă împotriva incendiilor. Pentru a fi competitiv, aeroportul are obligaţia să atingă aceste standarde solicitate de către Autoritatea Aeronautică’’, a declarat Răzvan Cadar, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, într-un comunicat de presă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO