ZF Transilvania

CJ Cluj a alocat peste 164 mil. lei în 2024 pentru modernizarea, reabilitarea şi întreţinerea drumurilor judeţene

CJ Cluj a alocat peste 164 mil. lei în 2024 pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

08.02.2024, 17:50 176

Consiliul Judeţean Cluj a alocat în acest an peste 164 mil. lei (33 mil. euro) pentru modernizarea, reabilitarea şi întreţinerea drumurilor judeţene. În plus faţă de aceste fonduri, alte 11 drumuri şi poduri vor beneficia de finanţare de aproximativ 140 mil. lei (peste 28 mil. euro) prin Programul de Investiţii ’’Anghel Saligny’’, potrivit unui comunicat de presă al CJ Cluj.

’’Întrucât înţelegem pe deplin importanţa pe care infrastructura rutieră o are pentru dezvoltarea judeţului şi atragerea de noi investiţii, vom continua, şi în acest an, programul de modernizare, reabilitare şi întreţinere a drumurilor judeţene. Şi, pentru că ne dorim să utilizăm cu maximă eficienţă fondurile de care dispunem, lucrările vor fi finanţate atât din bugetul nostru propriu, cât şi din fonduri europene nerambursabile sau prin Programul Naţional de Investiţii <Anghel Saligny>.’’, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO