ZF Transilvania

CJ Cluj modernizează peste 10 km de drumuri comunale cu 21,6 mil. lei

CJ Cluj modernizează peste 10 km de drumuri comunale cu...

Autor: Laurentiu Cotu

28.06.2023, 17:30 83

Consiliului Judeţean Cluj a emis autorizaţia de construire în vederea modernizării a peste 10 km de drumuri de interes local din localităţile Măguri şi Muntele Rece, comuna Măguri-Răcătău, o investiţie de 21,6 mil. lei (4,4 mil. euro) susţinută prin intermediul programelor naţionale destinate dezvoltării comunităţilor rurale. 

’’În prezent, toate cele cinci tronsoane de drumuri locale se prezintă într-o stare avansată de degradare, ce pune în pericol siguranţa pietonilor şi a celorlalţi participanţi la trafic. În plus, lipsa şanţurilor şi a podeţelor determină o scurgere deficitară a apelor din precipitaţii, acestea realizându-se direct pe partea carosabilă. În acest context, pentru viabilizarea drumurilor aflate într-o stare necorespunzătoare, primăria comunei Măguri-Răcătău a iniţiat un proiect de investiţii ce prevede modernizarea acestora, în profunzime’’, se arată într-un comunicat de presă transmis de Consiliul Judeţean Cluj.

    

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO