ZF Transilvania

Consiliul Judeţean Arad a accesat fonduri europene de 14,5 mil. lei pentru îmbunătăţirea sistemului sanitar arădean

Consiliul Judeţean Arad a accesat fonduri europene de...

Autor: Laurentiu Cotu

24.08.2023, 16:58 53

Consiliul Judeţean Arad a câştigat trei proiecte europene în valoare totală de 14,5 mil. lei (2,9 mil. euro), finanţate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru îmbunătăţirea sistemului sanitar arădean. Proiecte vizează creşterea calităţii serviciilor, prin îmbunătăţirea soluţiilor informatice integrate şi a infrastructurii IT pentru Spitalul Judeţean, Spitalul de Psihiatrie de la Mocrea, respectiv Spitalul de Psihiatrie de la Căpâlnaş.

’’Sistemul medical are nevoie de o reţea IT cât mai performantă, pentru a oferi cât mai rapid informaţii despre pacienţi, a crea un cadru eficient de guvernanţă a datelor şi realizarea unui schimb de date cu alte sisteme informatice externe, precum Casa Naţională de Asigurări de Sănătate sau Casa Naţională de Pensii Publice’’, a declarat Răzvan Cadar, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, într-un comunicat de presă.

 
 

            

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO