ZF Transilvania

Consiliul Judeţean Arad investeşte 50 mil. euro în modernizarea a 67 km de drumuri judeţene

Consiliul Judeţean Arad investeşte 50 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

25.05.2023, 15:52 306

Consiliul Judeţean Arad a anunţat un proiect de investiţii de 50 mil. euro pentru modernizarea a 67 de kilometri de drumuri judeţene, în nordul judeţului Arad, prin Programul Operaţional Regional. Tronsoanele vizate sunt: Şepreuş – Cermei, Cermei – Vasile Goldiş – Beliu, Cermei – Berechiu – limită de judeţ spre Bihor şi DN 79 – Mişca – Vânători- Apateu – Berechiu. De asemenea, tronsonul Şicula – Gurba – Cermei, cu o lungime de 15 kilometri, este inclus în programul de modernizare, potrivit unui comunicat de presă al Consiliul Judeţean Arad.

’’Se vor finanţa construirea şi modernizarea de drumuri, poduri şi podeţe, siguranţa rutieră, perdele forestiere, intervenţii de digitalizare în transporturi’’, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, într-un comunicat de presă. Potrivit acestuia, peste 80 de milioane de euro vor putea intra în investiţiile din judeţul Arad, la Consiliul Judeţean Arad, în oraşe şi în municipiu Arad, prin Programul Regional  Vest 2021-2027.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO