ZF Transilvania

Consiliul Judeţean Braşov a accesat un proiect european de peste 15 mil. lei pentru dotarea cu echipamente a ambulatorului integrat al spitalului clinic de obstetrică şi ginecologie din municipiul Braşov

Consiliul Judeţean Braşov a accesat un proiect european...

Autor: Laurentiu Cotu

13.03.2023, 16:51 59

Consiliul Judeţean Braşov a accesat un proiect european de 15,6 mil. lei (aproximativ 3,2 mil. euro), în cadrul

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Pilonului V – Sănătate şi Rezilienţă instituţională, pentru dotarea cu echipamente a ambulatorului integrat al Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie ’’Dr. I.A. Sbârcea’’ din municipiul Braşov. Proiectul beneficiază de finanţare nerambursabilă integrală, fără să necesite o contribuţie proprie din bugetul local al autorităţii publice judeţene.

Potrivit contractului de finanţare, până în data de 30 noiembrie 2024 vor fi achiziţionate, instalate şi puse în funcţiune zece tipuri de echipamente de imagistică şi de laborator care vor întregi dotările de care beneficiază cabinetele din ambulatoriul integrat al spitalului, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Braşov.

’’Anul acesta va fi unul decisiv în ceea ce înseamnă investiţiile de la acest spital, în condiţiile în care vom încheia proiectul european privind modernizarea şi eficientizarea energetică a corpului nou al Maternităţii’’, a declarat Adrian-Ioan Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, într-un comunicat de presă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO