ZF Transilvania

Consiliul Judeţean Iaşi a accest un proiect european de 35,9 mil. lei pentru achiziţia de microbuze electrice şcolare

Consiliul Judeţean Iaşi a accest un proiect european de...

Autor: Laurentiu Cotu

20.03.2024, 17:46 54

Consiliul Judeţean Iaşi a câştigat un proiect european de 35,9 mil. lei (7,2 mil. euro), finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru achiziţia a 26 de microbuze electrice destinate elevilor din judeţul Iaşi. Proiectul, prin care 26 de comune din judeţul Iaşi vor beneficia de mijloace de transport electrice, se derulează până în 31 decembrie 2024, potrivit unui comunicat de presă al CJ Iaşi.

’’Implementarea acestui obiectiv de investiţii este un pas important spre tranziţia <verde> şi spre un viitor sustenabil (...). Cu fonduri europene impresionante pentru educaţia ieşeană în ultimii 30 de ani, implementăm măsuri rapide şi proiecte pentru diminuarea riscului de excluziune şi de abandon şcolar, cu preponderenţă pentru elevii aflaţi în ariile geografice dezavantajate economic sau social’’, a declarat Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, într-un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO