ZF Transilvania

Investiţie de 1,7 mil. euro pentru reabilitarea teatrului de vară din Baia Mare

Investiţie de 1,7 mil. euro pentru reabilitarea...

Autor: Laurentiu Cotu

02.05.2023, 18:42 69

Consiliul Judeţean Maramureş a demarat un proiect de investiţii de 8,7 mil. lei (peste 1,7 mil. euro), finanţat din bugetul local, pentru reabilitarea teatrului de vară din municipiul Baia Mare. Proiectul prevede realizarea a trei corpuri noi de clădire (grup sanitar, casa de bilete 1 şi 2), precum şi reabilitarea laboratorului de restaurare, a amfiteatrului în aer liber şi locurile în gradene, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Maramureş. Durata estimată de execuţie a obiectivului de investiţii este de 24 de luni.

’’Investim în modernizarea muzeelor din Maramureş. Teatrul de Vară va avea o capacitate de 1.020 de locuri, iar elementul de noutate este acoperirea teatrului ca să putem organiza evenimente culturale pe o perioadă mai lungă din an. Am încredere că prin această investiţie vom sprijini agenda culturală a judeţului Maramureş’’, a transmis Ionel Bogdan, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, într-un comunicat de presă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO