ZF Transilvania

Investiţie de 70 mil. lei pentru modernizarea a 35 km de drumuri judeţene în Sibiu

Investiţie de 70 mil. lei pentru modernizarea a 35 km de...

Autor: Laurentiu Cotu

04.03.2019, 16:43 215

Consiliul Judeţean Sibiu a demarat un proiect de 70 mil. lei (aproximativ 15 mil. euro) pentru modernizarea drumului DJ 107 B Păuca-Alămor-Mândra-SlimnicÎn acest sens, a fost demarată procedura de achiziţie publică pentru execuţia lucrărilor la obiectivul de investiţii ’’Reabilitare şi modernizare DJ 107 B Păuca-Slimnic’’.

’’Modernizarea acestui drum judeţean se realizează cu ajutorul fondurilor guvernamentale obţinute de Consiliu Judeţean Sibiu prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Întrucât lungimea drumului care urmează să fie modernizat este una considerabilă, iar conform contractului de finanţare termenul de finalizare a lucrărilor este anul 2020, conducerea Consiliului Judeţean Sibiu a apelat la soluţia împărţirii drumului pe trei tronsoane, astfel încât execuţia lucrărilor să se realizeze mai rapid.  Termenul limită de depunere a ofertelor în SEAP este 8 aprilie 2019’’, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Sibiu.

laurenţiu.cotu@zf.ro     

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO