ZF Transilvania

Investiţie de peste 39 mil. lei pentru eficentizarea energetică a spitalului orăşenesc din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare

Investiţie de peste 39 mil. lei pentru eficentizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

19.03.2024, 18:13 53

Consiliul Judeţean Satu Mare a demarat un proiect de investiţii de 39,1 mil. lei (aproximativ 7,9 mil. euro), finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), ce prevede creşterea eficienţei energetice a clădirii spitalului orăşenesc din Negreşti-Oaş, aflat în subordinea forului judeţean. Lucrările de reabilitare energetică vor viza 5 corpuri ale clădirii spitalului nou.

Investiţia presupune lucrări de închideri exterioare, compartimentări interioare, finisaje interioare şi exterioare, înlocuire de tâmplării, de instalaţii de încălzire, de apă caldă, instalaţii electrice şi instalaţii de oxigen. Iluminatul va fi asigurat cu corpuri tip LED.

De asemenea, vor fi înlocuite lifturile, clădirea va fi termoizolată la exterior şi va fi montat un sistem fotovoltaic. Lucrările vor fi executate de asocierea dintre companiile Far Foundation din Bistriţa-Năsăud, Sfera Con din Sibiu şi Campeador din Cluj-Napoca. Durata de prestare a întregului contract este de 16 luni, din care 4 luni sunt prevăzute pentru proiectare, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Satu Mare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO