ZF Transilvania

Primăria Baia Mare a accesat un proiect european de peste 10 mil. euro pentru modernizarea şi dotarea cu echipamente IT şi mobilier a 44 de unităţi de învăţământ

Primăria Baia Mare a accesat un proiect european de...

Autor: Robert Manea

31.07.2023, 16:35 71

Primăria Baia Mare a accesat un proiect european de peste 50 mil. lei (aproximativ 10 mil. euro), fără TVA, finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezillienţă (PNRR) - Componenta C15: Educaţie, ce prevede dotarea a 44 de unităţi de învăţământ din municipiu cu echipamente IT şi mobilier.

În cadrul proiectului vor fi modernizate 22 laboratoare de informatică destinate ciclului gimnazial şi liceal cu echipamente IT şi mobilier; 9 laboratoare de informatică destinate ciclului preşcolar cu echipamente IT şi mobilier; 7 laboratoare de informatică destinate unităţilor de învăţământ din reţeaua IPT.

Totodată, vor fi modernizate 887 de săli de clasă cu echipamente IT, iar 851 de săli de clasă vor fi dotate cu mobilier şi materiale didactice specifice. Elevii vor beneficia de tehnologii de ultimă generaţie, echipamente IT, mobilier modern şi materiale didactice inovatoare pentru a sprijini învăţarea şi dezvoltarea abilităţilor tehnice necesare în lu­mea digitală, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Baia Mare.

 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO