ZF Transilvania

Primăria Baia Mare investeşte 4 mil. euro în reamenajarea malurilor râului Săsar

Primăria Baia Mare investeşte 4 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

23.03.2022, 18:15 101

Primăria Baia Mare a demarat un proiect de 4 mil. euro, finanţat din fonduri europene, pentru  reamenajarea malurilor râului Săsar. Proiectul are o zonă de intervenţie de 35.000 de metri pătraţi, cu spaţii verzi, alei pietonale, parcări, platforme, gradene şi mobilier urban. Lucrările vor fi executate de compania de construcţii Construrom din Baia Mare.

’’Avem la dispoziţie 4 milioane de euro, pentru tratarea malului nordic al râului Săsar, între pod Decebal şi pod Culturii. Odată cu implementarea acestui proiect, malurile râului vor deveni mai accesibile, oferind posibilitatea de a petrece timpul într-un climat plăcut şi inedit, devenind astfel un punct de atracţie pentru cetăţenii municipiului Baia Mare şi nu numai’’, a declarat Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, într-un comunicat de presă. Durata maximă de realizare a acestui proiect este de 16 luni.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO