ZF Transilvania

Primăria Braşov investeşte peste 11 mil. lei într-un complex dedicat sporturilor urbane

Primăria Braşov investeşte peste 11 mil. lei într-un...

Autor: Laurentiu Cotu

23.02.2023, 19:29 235

Primăria Braşov a lansat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de amenajare a trei parcuri tematice (Skatepark, BMX Park şi Roller Park), valoarea investiţiei fiind de aproximativ 11,3 mil. lei (2,3 mil. euro), fonduri din bugetul local. Modalitatea de atribuire este cel mai bun raport calitate-preţ, în care propunerea financiară reprezintă 75 de puncte, componenta tehnică 10 de puncte, iar experienţa specialiştilor implicaţi în derularea contractului alte 15 puncte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 13 martie 2023, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Braşov. Durata maximă de execuţie este de 18 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, dintre care 4 luni pentru realizarea documentaţiilor tehnice – Documentaţia tehnică pentru autorizarea construcţiilor (DTAC), proiectul tehnic de execuţie (PTE) şi Detaliile de execuţie (DDE). Executarea lucrărilor are o durată de 14 luni.

’’Este un proiect aşteptat de foarte mulţi cetăţeni, mii de braşoveni au solicitat amenajarea acestui skatepark încă de acum doi ani. Este unul dintre exemplele de implicare a cetăţenilor în luarea deciziilor, pentru că această iniţiativă a venit de la comunitatea skaterilor, rollerilor şi a celorlalţi practicanţi de sporturi urbane’’, a spus Allen Coliban, primarul municipiului Braşov, într-un comunicat de presă.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO