ZF Transilvania

Primăria Cluj-Napoca investeşte peste 10 mil. euro în construcţia unei şcoli gimnaziale pentru 675 de copii

Primăria Cluj-Napoca investeşte peste 10 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

15.05.2023, 17:43 111

Primăria Cluj-Napoca implementează un proiect de investiţii de 50,3 mil. lei (10,2 mil. euro), finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru construirea unei şcoli gimnaziale cu 27 de săli de clasă pentru 675 de copii, sală de sport, laboratoare, sală de mese şi spaţii tehnice în cartierul Borhanci.

Lucrările de construcţie vor fi executate de asocierea dintre companiile Axial Construct Invest  şi MRD Instal din Cluj-Napoca, Prodesign Engineering&Construction din Bucureşti, DaroConstruct din Iaşi şi subcontractanţii. Durata contractului este de 560 de zile, din care 110 de zile termen proiectare şi 450 de zile termen execuţie lucrări.

În cadrul proiectului se construiesc două imobile, unul destinat şcolii gimnaziale format din 3 corpuri de clădire (care va avea acoperiş tip terasă circulabilă pe corpul A şi necirculabilă pe corpurile B şi C) şi alăturat o sală de sport care va avea acoperiş tip terasă circulabilă.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO