ZF Transilvania

Primăria Floreşti, judeţul Cluj, investeşte 900.000 de euro în modernizarea iluminatului public

Primăria Floreşti, judeţul Cluj, investeşte 900.000...

Autor: Laurentiu Cotu

21.11.2023, 18:25 228

Primăria comunei Floreşti, judeţul Cluj, a demarat un proiect de investiţii de 4,5 mil. lei (aproximativ 900.000 de euro), finanţat din fonduri nerambursabile în cadrul ’’Programului privind creşterea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat public”, ce presupune modernizarea sau înlocuirea cu LED-uri a aproape 1.000 de stâlpi, reducându-se astfel semnificativ consumul de energie.

’’Sistemul include senzori de telegestiune pentru gestionarea de la distanţă a disfuncţionalităţilor şi va implica servere şi licenţe de sistem pentru o gestiune eficientă, evaluate la peste 1 milioan de lei. Această modernizare urmăreşte îmbunătăţirea serviciului public, sporirea siguranţei pietonale, reducerea infracţionalităţii şi interveneţii rapide în situaţii de urgenţă. Proiectul va fi implementat pe 6 străzi în satul Luna de Sus, cu o lungime totală de 6 km şi pe 41 de străzi din comuna Floreşti, însumând 30 km.’’, a transmis Bogdan Pivariu, primarul comunei Floreşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO