ZF Transilvania

Primăria Oradea investeşte 58,9 mil. lei în construcţia unui nou pasaj subteran

Primăria Oradea investeşte 58,9 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

13.11.2023, 17:17 176

Primăria Oradea a transmis spre publicare în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţul de participare cu privire la licitaţia deschisă pentru realizarea noului pasaj subteran prevăzut la intersecţia străzilor Decebal cu Tudor Vladimirescu şi lărgirea străzii Tudor Vladimirescu la patru benzi, investiţie estimată la 58,9 mil. lei (11,8 mil. euro), fără TVA. Data limită de depunere a ofertelor în SEAP este 15 decembrie 2023, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Oradea.

’’Soluţia pentru fluidizarea şi descongestionarea traficului din oraş constă în realizarea unor coridoare de mobilitate. Unul dintre acestea este <Coridor de mobilitate Tudor Vladimirescu – Meşteşugarilor>, care presupune realizarea unui pasaj subteran la intersectţia dintre B-dul Decebal şi strada Tudor Vladimirescu, lărgirea străzii Tudor Vladimirescu la patru benzi de circulaţie, un pasaj subteran la intersecţia străzilor Oneştilor şi Tudor Vladimirescu, asigurarea a patru benzi de circulaţie pe strada Lăpuşului, respectiv un pasaj suprateran pe strada Meşteşugarilor peste drumul de centură (strada Ovid Densuşeanu) şi calea ferată’’, se arată în comunicatul de presă transmis de primăria Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO