ZF Transilvania

Retailerul român de articole sportive GRID a deschis primul magazin din Bucureşti în Shopping City Băneasa şi a ajuns la zece unităţi pe piaţa locală

Retailerul român de articole sportive GRID a deschis...

Autor: Laurentiu Cotu

26.11.2020, 18:32 212

Retailerul de articole sportive GRID, deţinut de antreprenorii români Popa Nicolae şi Nania Nicolae, a deschis primul magazin din Bucureşti şi cel de-al zecelea al reţelei locale în centrul comercial Shopping City Băneasa. Investiţia în deschiderea noului magazin GRID din Bucureşti, cu o suprafaţă totală de 72 mp, a fost de 210.000 de euro, incluzând amenajarea spaţiului şi costul produselor, potrivit unui comunicat de presă al companiei. În 2021, compania plănuieşte deschiderea altor 4 magazine, ca parte a planului de extindere a reţelei GRID, dar şi lansarea unei noi versiuni a platformei de e-commerce.

’’Suntem conştienţi de provocările pe care le aduce fiecare magazin nou deschis, însă ne dorim să fim cât mai aproape de toţi iubitorii streetstyle-ului. Aşadar, am ales să venim mai aproape şi de bucureşteni. (…) Locaţia nu este una foarte mare, însă va fi exclusiveă din foarte multe puncte de vedere, găzduind atât produse de linie, cât şi în ediţie limitată.’’, a declarat Nicolae Popa, owner GRID, într-un comunicat de presă.

Brandul GRID a fost lansat pe piaţă în 2018, iar până în prezent are deschise magazine în oraşele Piteşti, Craiova, Galaţi, Bacău, Târgu Jiu, Timişoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu Mureş şi Bucureşti. Various Brands şi GRID sunt două bran­duri de retail ce vând pe piaţa lo­cală încălţăminte, îmbrăcăminte şi acce­so­rii sport, fiind înfiinţate de antreprenorii români Popa Nicolae şi Nania Nicolae. Pe lângă cele aproximativ 30 de magazine fizice pe care le operează, cei doi antreprenori administrează şi două site-uri online - Various Brands şi GRID. Pentru 2019, fonda­torii şi pro­prietarii bran­du­rilor GRID şi Various Brands aşteptau afaceri de 15 mi­lioane de euro la nivel de grup, potrivit unor informaţii anterioare.

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO