ZF Transilvania

Reţeaua de sănătate Regina Maria a investit peste 4,5 mil. euro într-o nouă policlinică în Cluj-Napoca

Reţeaua de sănătate Regina Maria a investit peste 4,5...

Autor: Laurentiu Cotu

16.10.2023, 17:32 124

Reţeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat policlinica E. Grigorescu din Cluj-Napoca, o investiţie de peste 4,5 mil. euro, care acomodează 40 de cabinete şi 40 de specialităţi medicale şi investigaţii complexe, multe dintre ele cu posibilitate de decontare prin Casa de Asigurări de Sănătate (CAS). Printre specialităţile medicale care vor putea fi accesate de pacienţii reţelei se află: diabet şi boli de nutriaţie, hematologie, pediatrie, oftalmologie, genetică medicală, dermatologie, cardiologie, alergologie, neurologie, obstetrica-ginecologie, chirurgie, psihologie etc. Aproximativ 200 de medici lucrează în cadrul policlinicii E. Grigorescu, potrivit unor informaţii anterioare transmise de reţeaua de sănătate Regina Maria.

Policlinica E. Grigorescu reuneşte Centrul de Expertiză în Nutriţie şi Obezitate (C.E.N.O.) - inaugurat în primăvara anului 2023, centrul pentru sănătatea cuplului, centrul de hematologie oncologică, iar pacieţii din Cluj şi din apropiere vor regăsi în cadrul policlinicii şi centrul de endometrioză, dar şi centrul de menopauză şi anti-aging. Reţeaua de sănătate Regina Maria, prin investiţiile realizate în ultimii ani în infrastructura medicală din Cluj, a dezvoltat un ecosistem medical complet pentru pacienţii din întreaga regiune centrală a României.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO