ZF Transilvania

Un român expune bijuterii de 3 mil. euro în galeria Sabion din Iulius Mall Cluj

Un român expune bijuterii de 3 mil. euro în galeria Sabion din Iulius Mall Cluj

Galeria Sabion

Autor: Laurentiu Cotu

13.12.2011, 14:02 550

Gianni Lazzaro, supranumit "regele bijuteriilor cu diamante colorate", va expune în weekend la Cluj-Napoca cea mai nouă colecţie, evaluată la peste 3 mil. euro. Colecţia de bijuterii va fi expusă, vineri şi sâmbătă (16-17 decembrie), în galeria Sabion din centrul comercial Iulius Mall Cluj.

Sabion este unicul distribuitor al colecţiei "Back in nature", alcătuită în principal din coliere, pandantive, brăţări, inele şi broşe. Gianni Lazzaro a folosit pentru această colecţie aur alb şi rose, pietre preţioase şi naturale multicolore, precum diamante cognac, safire, smaralde, rubine, onix negru, cristopaz, safir roz, turmaline, piatra lunii sau quartz fumuriu şi roz. Colecţia "Back in nature" a fost expusă pentru prima dată în ţară, în galeria Sabion (magazinul Cocor) din Capitală, în luna octombrie a acestui an.

Pe numele adevărat Lazăr Marcovici, Gianni Lazzaro s-a născut la Bacău, în anul 1947, unde a locuit împreună cu familia până în 1963, când a emigrat în Germania. La 21 de ani, românul a fost admis la Academia de Arte din Dusseldorf, secţia design. După ce a absolvit Academia de Arte, Lazzaro a început să creeze bijuterii, fiind cunoscut în prezent ca ''regele bijuteriilor cu diamante colorate'' sau ''creatorul de bijuterii al Hollywood-ului''.

Sabion, unicul distribuitor al colecţiei "Back in nature", vinde inele, verighete, bijuterii de familie şi alte accesorii pentru poşete, medalii sau bastoane, realizate în Atelierele Sabion din Târgu Mureş. Sabion deţine magazine în Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Mediaş, Bistriţa, Sighişoara, Bucureşti, Baia Mare, sau Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO