Zf TV

Licitaţie "transparentă" şi cu final aşteptat. Cum a vândut RAPPS două apartamente

15.03.2012, 19:27 457

Culmea coincidentei in cazul licitatiilor organizate de RAPPS. A doua vanzare, care a avut loc miercuri, s-a desfasurat exact ca si prima: cu usile inchise si fara prea multe informatii.

Sa vezi si sa nu crezi, si de aceasta data cei care au dat banii nu au avut contra-candidati. In final, au luat doua apartamente din cele cinci scoase la licitatie. Intr-una dintre locuinte sta fostul ministru al Muncii, Gheorghe Barbu.

Functionarii RAAPPS nu i-au lasat pe jurnalisti sa se apropie de cladirea in care a avut loc licitatia, scrie ProTV.

Autoritatile nu au avut acordul participantilor la licitatie si
nu-si asuma responsabilitatea de a permite accesul echipelor de filmare.

La final s-au dat: o mansarda de doua camere si 64 de metri patrati, in zona Dacia, care a costat aproape 65.000 de euro. Doar ca, in acest caz, accesul se face prin sufrageria celor care stau la parter.

A doua locuinta, de 95 de metri patrati, are 3 camere si se afla in zona Dorobanti. Noul proprietar a scos din buzunar 123.000 de euro, adica in jur de 1300 de euro pe metru patrat.

Actualul chirias, fostul ministru al muncii, a refuzat sa liciteze. Gheorghe Barbu spune ca se va muta atunci cand o sa i se ceara acest lucru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO