Ziarul de Duminică

Adenium – concursul de debut, primul bilanţ/ de Liviu Antonesei

Adenium – concursul de debut, primul bilanţ/ de Liviu...

Autor: Ziarul de Duminica

20.06.2014, 00:12 42

La sfârşitul lunii mai, când a expirat termenul de primire pentru manuscrisele trimise de autorii care au dorit să se înscrie la cea de-a doua ediţie a concursului nostru de debut, am inventariat 146 de manuscrise care satisfăceau condiţiile tehnice de participare, cu circa 20 mai multe decât la prima ediţie a concursului. Distribuţia pe categorii este următoarea: 51 poezie, 58 proză, 3 eseu, 10 teatru, 24 literatură pentru copii, BD, grafică. În momentul de faţă, juriul intern al editurii procedează la selecţia manuscriselor care vor intra în finală, deci în evaluarea juriului naţional. În urma selecţiei, câte 10 – sau mai puţine, după caz – manuscrise pentru fiecare categorie vor intra în finală.

Mulţumim autorilor care au avut încredere în concursul nostru de debut în volum şi le dorim tuturor succes. Îi asigurăm pe concurenţi că procedurile de selecţie şi ierarhizare se vor desfăşura cu acelaşi profesionalism şi aceeaşi probitate dovedite cu prilejul ediţiei de anul trecut.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO