Ziarul de Duminică

Cum să trăieşti mai mult de un secol/ de Ziarul de duminică

Cum să trăieşti mai mult de un secol/ de Ziarul de...

Autor: Ziarul de Duminica

28.03.2013, 23:51 107

Dr. Hiromi Shinya

Enzima miracol

Cum să ajungi sănătos la 100 de ani

Lifestyle Publishing

Traducere din engleză de Bogdan Chircea. Ideea esenţială a cărţii este că enzimele sunt cheia sănătăţii noastre. Autorul, gastroenterolog de renume mondial, şi-a petrecut viaţa efectuând cercetări empirice pe subiectul digestiei umane. A produs o revoluţie în medicină descoperind enzima fundamentală miraculoasă. În cartea de faţă el ne explică pe larg cum funcţionează enzimele şi cum sunt acestea afectate ca urmare a unui stil de viaţă necorespunzător. Ne este perfect la îndemână să fim plini de viaţă şi sănătoşi, de îndată ce înţelegem care este cheia codului vieţii, şi anume factorul enzimatic. Citind cartea de faţă, vei afla: cum să arăţi mai tânăr şi să întârzii îmbătrânirea; cum să-ţi întăreşti sistemul natural de apărare al organismului; cum să ajungi sănătos la 100 de ani. Concepţii greşite legate de multe tendinţe alimentare; de ce consumul de lactate poate provoca osteoporoză; relaţia inseparabilă dintre corpul omenesc şi pământ; cum activează dragostea sistemul imunitar.

Doctorul Hiromi Shinya este inventatorul chirurgiei colonoscopice, contribuind şi la proiectarea instrumentului folosit în acest tip de operaţii. Printre cele peste 300.000 de persoane tratate de el, s-au numărat preşedinţi de ţări, prim-miniştri, staruri de film, muzicieni celebri. În prezent, este profesor de chirurgie la Colegiul de Medicină Albert Einstein din New York şi şeful Unităţii de Chirurgie Endoscopică de la Centrul Medical Beth Israel.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO