Ziarul de Duminică

Învăţ să citesc/ de Ziarul de duminică

Colectia „Învăţ să citesc”

Colectia „Învăţ să citesc”

Autor: Ziarul de Duminica

03.06.2016, 00:00 72

Învăţ să citesc” este o colecţie special creată pentru a-i ajuta pe cei mai mici cititori să pornească în aventura lecturii. Formatul accesibil, poveştile bogat ilustrate şi textul adaptat la nivelul de înţelegere al copiilor de vârstă preşcolară contribuie la captarea atenţiei şi a interesului cititorilor începători şi îi motivează totodată să păşească încrezători în lumea magică a poveştilor. Există trei niveluri: copii sub 5 ani; copii de 5 ani +; copii de 7 ani +. Traducerea şi adaptarea textului – Aloma Ciomâzgă-Mărgărit.

 

Nivelul 1 – 48 de pagini, două poveşti amuzante, propoziţii scurte şi clare, cuvinte din vocabularul de bază, structuri gramaticale simple:

Sofia Întâi”; Doctoriţa Pluşica”; „Jake şi piraţii din ţara de Nicăieri”; „Minnie”

 

Nivelul 2 – 48 de pagini, o poveste bogat ilustrată, împărţită pe capitole, propoziţii de lungimi diferite, structuri gramaticale din ce în ce mai cmplexe, vocabular bogat.

„Zootropolis”;  „Regatul de gheaţă”; „Maşini”; „Avioane. Echipa de intervenţii”; „Clopoţica şi zâna pirat”; Bunul dinozaur”

 

Nivelul 3 –  64 de pagini, o poveste împărţită pe capitole, propoziţii de lungimi diferite, structuri gramaticale complexe, un set de întrebări pe marginea textului la final

„Pinocchio”; „Întors pe dos”; „Regele leu”; „Cartea junglei”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO