Auto

22 de teste in ProMotor

22 de teste in ProMotor

Noul numar Promotor va aparea pe piata vineri, 27 aprilie

25.04.2007, 19:21 22

Revista ProMotor apare pe piata vineri, 27 aprilie in cel de-al treilea numar de la relansare.
In aceasta editie sunt prezente nu mai putin de 22 de teste si o inedita prezentare a automobilelor ce se afla la dispozitia presedintelui SUA, George W. Bush. Limuzina Cadillac DTS blindata special pentru a rezista atacurilor teroriste este utilizata de catre presedintele Americii in cadrul vizitelor si intalnirilor oficiale cu diversi oficiali si sefi de stat. Cand se retrage la ferma sa din Texas, George W. Bush isi conduce propriul pick-up, un Ford F250.
Dintre cele 22 de teste din noul numar, cititorii vor putea regasi si unul cu GM Sequel, condus in Palm Springs, Statele Unite. Avand o imagine care il plaseaza intre un SUV clasic si un monovolum, automobilul impresioneaza prin masivitate si design futurist. Sequel are un motor principal ce angreneaza rotile fata de 65 kW si doua pentru fiecare roata a puntii spate, de 25 kW fiecare. Alimentarea se face cu ajutorul bateriilor Li-ion, incarcate de un sistem de pile de combustie. Autonomia sa este de 480 km.
In noua editie sunt prezente doua comparative. Primul este realizat intre doua modele din clasa de lux echipate cu motoare diesel de ultima generatie: Audi A8 echipat cu un motor V8 de 4,2 litri TDI de 326 CP si BMW 745d, de asemenea echipat cu un V8 turbo-diesel, dar care are la dispozitie 330 CP. Al doilea comparativ este intre Jeep Commander si Land Rover Discovery III, doua modele din segmentul SUV-urilor. Primul echipat cu un diesel de 3,0 litri si 218 CP, care dezvolta 510 Nm, in timp ce tot-terenul britanic dispunea de dieselul de 2,7 litri care furnizeaza 190 CP si 445 Nm. Vedeta Pro TV Magda Palimariu, care incepand de pe 31 martie prezinta vremea in fiecare weekend, apare intr-un pictorial alaturi de roadsterul Mazda MX 5 echipat cu motorul de 1,8 litri si 126 CP.
De asemenea, ProMotor va prezinta primele detalii despre comportamentul atat pe sosea, cat si in off-road al noii generatii a BMW X5. Limitele SUV-ului bavarez au fost testate pe un poligon special amenajat in Austria. Versiunile conduse au inclus atat motorizarile pe benzina, cat si dieselul cu sase cilindri in linie de 3,0 litri care dispune de 235 CP, respectiv 520 Nm. Acesta a inregistrat un consum mediu de 8,7 litri/100 km si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 8,3 secunde. Modelul de varf este un V8 de 5,0 litri pe benzina care dezvolta 355 CP si un cuplu de 475 Nm.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO