Auto

AutoItalia vrea să vândă peste 5.300 de maşini în 2016

AutoItalia vrea să vândă peste 5.300 de maşini în 2016

Autor: Bogdan Alecu

02.06.2015, 00:06 237
AutoItalia, importatorul măr­cilor Fiat, Alfa Romeo, Jeep şi Maserati, a vândut în primele patru luni ale acestui an peste 1.100 de vehicule pe piaţa locală, în creştere cu 10% faţă de anul anterior.
 
Creşterea vine în contextul în care compania vizează o stagnare a livră­rilor în acest an, în jurul cifrei de 4.300 de unităţi, luând în calcul că din por­tofoliul mărcii a dispărut Lancia, care se mai vinde numai în Italia. Anul trecut importatorul a livrat potrivit companiei 4.266 de autovehicule, în creştere cu 37% faţă de anul pre­cedent. Creşterea vânzărilor va reveni anul viitor, când AutoItalia vizează livrarea a 5.300 de autovehicule.
 
„În 2014 am înregistrat o creştere semnificativă a vânzărilor atât de auto­vehicule, cât şi de utilitare. Cea mai importantă provocare a fost schim­barea de management pe final de an, fără a afecta desfăşurarea activităţilor curente ale companiei. Una dintre cele mai mari provocări în 2015 este aceea de a reuşi să creştem vânzările Jeep la un nivel de circa 400 de unităţi, în special prin aportul diversificării gamei de modele, dar şi de a menţine interesul în special în zona vehiculelor comerciale, încercând să înregistrăm o creştere însemnată de aproximativ 40%“, a spus Lucian Dumitrescu, brand manager în cadrul AutoItalia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO