Auto

Care sunt maşinile second-hand care se vând cel mai repede şi cel mai încet în România

Care sunt maşinile second-hand care se vând cel mai...

Autor: Andreea Tobias

17.11.2023, 22:17 678

O maşină la mâna a doua se vinde în patru până la nouă săptămâni, în România. Din top 5 maşini, cele mai vândute din România provin toate din Japonia.

Românii preferă maşinile din clasa economică, deoarece aceste modele şi-au găsit cel mai rapid proprietari noi. Cu toate acestea, pentru a vinde anumite modele poate dura peste două luni, relevă cercetările companiei de date auto carVertical.

Din top 5 maşini, cele mai vândute din România provin toate din Japonia, fiind produse de Honda, Suzuki şi Mitsubishi. Este nevoie în medie de 25,7 zile pentru a vinde o Suzuki Grand Vitara, care este maşina cel mai rapid vândută din ţară. Această maşină oferă şoferilor capabilităţi SUV şi este şi destul de ieftină, ceea ce o face o alegere populară pe piaţa maşinilor second hand.

Grand Vitara este urmată de Honda Accord (26,3 zile), Honda Civic (26,5 zile), Suzuki Swift (26,5 zile) şi Mitsubishi ASX (27 de zile).

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO