Auto

CEVA Logistics deschide la Oarja un depozit pentru anvelopele Pirelli

CEVA Logistics deschide la Oarja un depozit pentru...

Autor: Bogdan Alecu

10.05.2017, 00:05 2615
Dezvoltatorul de spaţii logis­ti­ce şi industriale WDP, prin compania lo­cală WDP Development Ro, va construi în cadrul parcului său logistic de la Oarja un depozit de 50.000 mp pentru CEVA Logistics, una dintre cele mai mari companii din domeniu la nivel mondial, iar depozitul va fi utilizat pen­tru un contract în derulare cu grupul Pirelli, potrivit unor date din piaţă.
 
Depozitul se află deja în construcţie şi va fi gata în toamna acestui an. Producătorul italian de anvelope investeşte în prezent la Slatina în extinderea producţiei. Reprezentanţii CEVA Logistics nu au dorit să comenteze informaţia.
 
CEVA Logistics este unul dintre cei mai mari jucători din domeniu prezenţi pe piaţa locală şi are contracte încheiate cu companii precum Vodafone, Pirelli, Yazaki România în Ploieşti alături de clienţi mai mici. Ca depozite fie operează în cadrul depozitului clientului, fie dedicat clientului, compania neavând depozite în proprietate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO