Auto

Citiţi atent asigurarea CASCO: Dacă maşina vă este avariată de protestatari, s-ar putea să nu primiţi banii

Citiţi atent asigurarea CASCO: Dacă maşina vă este avariată de protestatari, s-ar putea să nu primiţi banii

Autor: Bogdan Alecu

16.01.2012, 18:28 1356

Nu toate poliţele de tip CASCO pentru automobile acoperă avariile suferite pe timpul protestelor socio-politice, potrivit unei anchete ZF. Astfel, cine nu a citit bine contractul, este posibil să fi ratat aceasta clauză. Mai mult, avariile din timpul protestelor nu sunt încadrate în clauza pentru acte de vandalism asupra maşinii.

"Clauza pentru avarii suferite în evenimente socio-politice există dar este inclusă în asigurarea Casco de la Generali. Aceasta acoperă daunele materiale şi directe produse autovehiculului asigurat ca urmare a tulburărilor civile, revoltelor, grevelor şi a actelor de vandalism", a spus Cristina Albu PR manager în cadrul Generali România Asigurare şi Reasigurare. În cursul zilei de astăzi nu au fost deschise la compania de asigurări dosare de daune pentru autoturisme avariate ca urmare a protestelor.

Atât sâmbătă seară cât şi duminică seară Poliţia a permis în anumite momente circulaţia automobilelor pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în faţa Teatrului Naţional, dar au existat şi situaţii în care au fost surprinse în trafic maşini între jandarmi şi protestatari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO