Auto

Cum şi-au imaginat designerii interiorul noului Logan, de la planşa de desen la realitate - Galerie FOTO

Autor: Bogdan Alecu

07.01.2013, 16:27 8273

Dacia a publicat pe pagina oficială de facebook poze realizate în departamentul de design din  momentele în care inginerii şi designerii grupului Renault lucrau la redesenarea interiorului ce va fi utilizat atât pe noul Logan cât şi pe cea de-a doua generaţie a Sandero.

Spre deosebire de generaţia anterioară a celor două modele, interiorul are acum în prim-plan noua unitate multimedia cu touchscreen, fie unitatea multimedia simplă, doar cu radio şi CD-player. Din primele imagini reiese că designerii visau inclusiv la implementarea pe noul Logan a unui volan sport, cu partea inferioară aplatizată, în stilul volanelor sport de pe modelele Audi, în timp ce cotiera trebuia inclusă în echiparea standard şi nu comercializată ca accesoriu after-market. Tot un stil sport trebuia adoptat şi pentru schimbătorul de viteze, însă acesta a rămas unul similar modelelor Renault. În plus, printre schiţe se regăsesc şi imagini unde erau prevăzute comenzile de geamuri pe portiere, însă acestea au fost păstrate pe consola centrală, în stilul generaţiei anterioare.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO