Auto

Deschide Tesla primul showroom la Bucureşti? Smartown, proprietarul birourilor Swan din Pipera, construieşte un centru auto lângă proiectul office, unde ar putea veni Tesla

Tesla Motors România a rulat în 2022 afaceri de 54 mil. euro, în creştere cu 267% faţă de 2021, primul an de prezenţă în România.

Tesla Motors România a rulat în 2022 afaceri de 54 mil. euro, în creştere cu 267% faţă de 2021, primul an de prezenţă în România.

Autor: Bogdan Alecu

23.09.2023, 15:51 4788

Tesla are la Bucureşti un birou oficial din 2021, iar mallul Promenada a fost locul unde au afişat oficial şi prima maşină Constructorul american livrează maşini de pe două platforme, una fiind la DAB din estul Capitalei, unde are şi o parte din service închiriată pentru Tesla Service Centre, dar şi un Tesla Store pe post de showroom.

Tesla ar putea deschide în România în următorul an primul său centru dedicat, iar potrivit datelor din piaţa imobiliară acesta ar putea fi amplasat lângă birourile Swan din Pipera Nord.

Zona Pipera din Voluntari este una cu o densitate mare de centre auto – Renault-Dacia, Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Porsche, Bentley, Lamborghini, Toyota, Lexus, Mercedes-Benz, Jeep sunt câteva dintre mărcile cu showroomuri pe o distanţă de doar câteva sute de metri. Potrivit Agenţiei pentru Protecţia Mediului Ilfov, în iunie a fost depusă o solicitare a emiterii acordului de mediu pentru proiectul „Construire showroom şi servcie auto, platforme auto, totem şi împrejmuire teren“ în Voluntari, de către Smartown Investments.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO