Auto

Grupul german ZF, care are un centru de R&D pentru industria auto în Timişoara, caută 400 de ingineri

Centrul de servicii de cercetare-dezvoltare a fost deschis în urmă cu trei ani şi este strategic pentru grupul de investitori germani.

Centrul de servicii de cercetare-dezvoltare a fost deschis în urmă cu trei ani şi este strategic pentru grupul de investitori germani.

Autor: Florentina Niţu

27.05.2024, 09:00 2274

Sever Scridon, head of ZF R&D Tech Center Timişoara: „Avem un target destul de ambiţios, ca până în 2029 să ajungem la 900 de angajaţi în domeniul cercetării-dezvoltării.“

Grupul german ZF, care are producţie în fabrici din Roman (jud. Neamţ), Oraviţa (jud. Timiş), Lupeni (jud. Hunedoara), Marghita (jud. Arad) unde face airbaguri şi sisteme pentru volan, angajează 400 de ingineri la centrul de servicii de cercetare-dezvoltare la Timişoara.

„La centrul de R&D, în 2021 am ajuns la 180 de angajaţi, iar acum suntem în jur de 500 şi clar trendul este pozitiv. Avem un target destul de ambiţios, ca până în 2029 să ajun­gem la 900 de angajaţi în domeniul cercetăţii-dezvoltării“, a spus Sever Scridon, head of ZF R&D Tech Center Timişoara, în cadrul unui open media day, unde au participat jurnalişti din toată ţara.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24