Auto

Honda Trading România preia importurile motocicletelor Honda de la AutoItalia

 Honda Trading România preia importurile motocicletelor Honda de la AutoItalia

Autor: Bogdan Alecu

07.07.2011, 13:19 190
Honda Trading România,importatorul automobilelor mărcii nipone pe piaţa locală, a preluatluna aceasta şi importul motocicletelor Honda de la AutoItalia,fostul importator al acestora. Activitatea va începe în cursulacestei luni, odată cu deschiderea primului showroom oficial dereprezentare în Bucureşti.

Începând din vara 2011, o gamă largă de motociclete şi scutere vafi disponibilă clienţilor din România, incluzând vârfurile de gamăprecum Honda VFR 1200 F, prima din lume dotată cu cutie de vitezeautomată cu dublu ambreiaj.Linia de produse CBR va include noileCBR600F si CBR250R, dar şi CBR1000RR, împreună cu 600RR. Listacontinuă cu modele Naked/Street, Custom/Cruisers şi cu o selecţie acelor mai populare modele de scutere.

Primul dealer oficial agreat de noul distribuitor este CarpaţiMotors, fostul importator al maşinilor Honda, ce va acoperi zonaBucureşti, oferind atât servicii de vânzare cât şi de post-vânzare.Noul showroom este situat în zona de nord a capitalei, peBulevardul Expoziţiei, Nr.2.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO