Auto

Lista de aşteptare pentru un Ferrari în România se întinde până în 2013

Lista de aşteptare pentru un Ferrari în România se întinde până în 2013. Cota pentru anul acesta a fost epuizată

Autor: Gabriel Botezatu

17.07.2011, 12:58 690

"Pentru acest an, constructorul italian a alocat României 30 demaşini, cotă deja suplimentată, astfel că primim deja comenzi şipentru cea din 2012. Avem comenzi chiar şi pentru un model pe careîl vom avea în 2013", a spus reprezentantul Forza Rossa.

Cele mai vândute modele sunt decapotabila California şi 458 Italia.

Peste două săptămâni, importatorul va lansa în România modelulFerrari Four, care va fi livrat primului client din cei patru careau comandat automobilul de lux. Ferrari Four costă 220.000 de euroşi este primul model de serie cu tracţiune integrală produs deconstructorul italian.

Forza Rossa este din acest an şi reprezentant exclusiv al mărciibritanice Lotus în România, Serbia, Muntenegru şi RepublicaMoldova. Firma a vândut până acum şase automobile Lotus.

"Nu putem estima exact câte unităţi vom vinde până la sfârşitulanului. Avem mulţi potenţiali clienţi interesaţi să achiziţionezeacestă marcă, însă nu putem şti câţi vor cumpăra în final. Certeste că pentru tomnă avem mai multe comenzi ferme pentru Lotus", amenţionat Şonea.

El a adăugat că, la comandă, importatorul poate aduce în ţară şinoul model Lotus Venom GT, un supercar în producţie limitată dedoar 10 maşini pe an, care poate fi cumpărat cu un preţ de pornirede 600.000 de dolari.

Forza Rossa este deţinută de soţii Camelia şi Ion Bazac (fostministru al Sănătăţii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa aînregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 9 milioane euro, încreştere cu 10% faţă de 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO