Auto

Michael Schmidt, Automobile Bavaria: Vom continua să ne extindem la nivel naţional

Michael Schmidt, Automobile Bavaria: Vom continua să ne...

Autor: Bogdan Alecu

31.01.2019, 00:07 1629

MHS Holding, entitatea sub care operează Grupul Automobile Bavaria, unele dintre cele mai mari reţele de dealeri auto din Europa, a înregistrat în anul 2018 o cifră de afaceri de peste 387 milioane euro şi o creştere totală a vânzărilor de autovehicule noi cu 14% faţă de anul precedent, reprezentând peste 7.600 de vehicule livrate la nivel european, potrivit datelor companiei.

MHS Motors, dealerul Opel inaugurat anul trecut la Târgu-Mureş, a înregistrat vânzări record, de 121 unităţi, în primul an de la deschidere. Operaţiunile multibrand ale grupului vor include începând cu acest an şi primul dealer Volkswagen.

„Cu Opel vom continua să ne extindem, nu va rămâne primul sau ultimul. Voi mai căuta posibilităţi în zonă, tot în Transilvania. Urmează Volkswagen la Baia Mare. Mi s-au mai propus şi alte mărci, dar am refuzat. Nu merg la «hei-rup». La Baia Mare am cumpărat un dealer Skoda şi acolo facem Volkswagen. Şi Opel şi VW au potenţial“, a spus Michael Schmidt, preşedintele, acţionarul şi fondatorul companiei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO