Auto

Perini înlocuieşte Ford cu Honda în showroomurile Autoklass

Perini înlocuieşte Ford cu Honda în showroomurile Autoklass

Autor: Bogdan Alecu

16.05.2011, 18:03 1393

Omul de afaceri italian, Enrico Perini, care controlează grupulRomstal şi dealerul Autoklass, unul dintre cei mai mari dealeriMercedes-Benz pe piaţa locală, cu trei locaţii în Bucureşti, şicâte una în Constanţa, Sibiu, Ploieşti şi Timişoara, a înlocuitmarca Ford, comercializată până la 31 iulie anul trecut dinshowroomurile din Constanţa, Ploieşti şi Sibiu cu Honda, potrivitunui comunicat oficial al Hond Trading România, importatorul mărciinipone pe piaţa locală.

Trecerea de la Ford la Honda are loc la aproape zece luni decând Autoklass a renunţat la marca Ford, nesemnând un contract cunoul importator, Compania Naţională de Vânzări a Ford România.

Anterior, importator era Romcar, parte a grupului Ţiriac.

Mai mult, înlocuirea mărcii Ford cu Honda vine în contextul încare dealerul ATI Motors Holding din Iaşi a renunţat la marca Hondaluna trecută pentru a transforma centrul de 2.000 mp în dealershipFord.

ATI Motors este cel de-al doilea dealer "convertit" de pe piaţalocală, primul fiind Automotive Trading Services controlat de CălinPopescu Tăriceanu, care a trecut de la Citroen la Ford încă de la 1august 2010.

Noile centre Honda parte a Autoklass vor fi operaţionaleîncepând cu data de 19 mai - Constanţa iar luna iunie pentruPloieşti şi Sibiu.

În total reţeaua Honda Trading Team este alcătuită din 17dealeri, număr în jurul căruia s-a menţinut în ultimii treiani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO