Auto

Producătorul de ambulanţe Deltamed face o nouă fabrică în Aiud pentru a susţine exporturile. Compania, cu afaceri de 36 mil. euro, are un contract pentru livrarea a 300 de ambulanţe în Austria.

Producătorul de ambulanţe Deltamed face o nouă...

Autor: Laurentiu Cotu

23.03.2024, 00:05 1248

Producătorul de ambulanţe şi vehi­cule speciale Deltamed din jude­ţul Cluj, un business controlat de patru antreprenori locali, a finalizat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproxi­ma­tiv 36 mil. euro, mai mare cu 88% faţă de anul anterior, datorită numă­rului mare de proiecte şi a creşterii exportu­rilor de cinci ori, potrivit unui comu­nicat de presă al companiei.

Principalele obiective ale compa­niei pen­tru acest an vizează finaliza­rea investi­ţiei pen­tru extinderea capacităţii de producţie de la Aiud, o investiţie de 2 mil. euro, deschi­de­rea centrului de mentenanţă pentru vehicule de intervenţii din Republica Moldova şi fina­lizarea procesului de reorganizare şi moder­ni­zare a fluxu­rilor şi proceselor interne.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO